ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ξαναψάχνει η Σάλκε με Ραούλ

Στη Σάλκε φαίνεται ότι επανεξέτασαν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ραούλ και ψάχνουν τη "χρυσή τομή" για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Το ξαναψάχνει η Σάλκε με Ραούλ
Der spanische Fußball-Profi Raul wird am Mittwoch (28.07.2010) bei seinem ersten Training in Gelsenkirchen von den Fans begrüßt. Der Wechsel des spanischen Fußball-Profis Raul zum FC Schalke 04 ist perfekt. Wie der Fußball-Bundesligist bestätigte, erhält der 33-Jährige beim Revierclub einen Zweijahresvertrag. Foto: Rolf Vennenbernd dpa/lnw +++(c) dpa - Bildfunk+++ dpa

Πριν από 20 ημέρες η “Bild” (σ.σ αυτή έβγαλε το θέμα και τώρα) είχε γράψει ότι οι κυπελλούχοι Γερμανίας δεν θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό επιθετικό. Τώρα όμως ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χορστ Χελντ, δήλωσε: “Το θέμα είναι να φθάσουμε σε μία συμφωνία που να συμφέρει οικονομικά και αθλητικά το σύλλογο”.

Στη διοίκηση της Σάλκε δεν ξεχνούν ότι ο Ισπανός επιθετικός είναι 34 χρόνων και στο τέλος του 2012, που εκπνέει το συμβόλαιό του, θα έχει προσθέσει άλλη μία δύσκολη χρονιά στα γερασμένα πόδια του.

Το θετικό για τον Ραούλ είναι ότι έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου και ίσως γλιτώσει την καρατόμηση, αφού ο προπονητής της ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ έχει την πρόθεση να ανανεώσει το ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK