ΣΠΟΡ

Μεγάλος Παγδατής, “μικρό” το κοινό του

Ο Μάρκος Παγδατής πήρε μία συναρπαστική νίκη με 3-2 σετ (6-7, 7-6, 4-6, 6-3, 2-6) επί του Άλμπερτ Ράμος στον 1ο γύρο του Open Αυστραλίας, σε έναν αγώνα όπου αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι υποστηρικτές του Κύπριου τενίστα, με τα χυδαία συνθήματά τους.

Μεγάλος Παγδατής, “μικρό” το κοινό του

Την ώρα που ο Παγδατής έδινε τη σκληρή μάχη του στην “Margaret Court Arena” απέναντι στον Ισπανό αντίπαλό του, Κύπριοι και Έλληνες από την εξέδρα καθύβριζαν τον Ράμος. “Μάρκο γερά, γερά και γ… τα τα μ…”, ήταν ένα από τα απαράδεκτα συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών (υπήρχαν ακόμα πιο χυδαία, που δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε), ενώ γενικότερα μερίδα φιλάθλων του Παγδατή δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να ενοχλούν παίκτες και κοινό.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο 27χρονος Κύπριος χρειάστηκε πάνω από 4 ώρες για να κάμψει την αντίσταση του Ράμος, κάνοντας πρώτα την ανατροπή στα σετ από 0-1 σε 2-1 και στη συνέχεια δίνοντας όλες τις δυνάμεις του στο 5ο και τελευταίο, το οποίο κέρδισε και πιο εύκολα με 6-3 στα games.

Στο 2ο γύρο του 1ου grand slam του 2013, ο Παγδατής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιάπωνα Τατσούμα Ίτο (νο 84), ο οποίος νίκησε τον Αυστραλό Τζον Μίλμαν με 3-2 σετ (6-4, 6-4, 3-6, 0-6, 7-6).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK