ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέφτει η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι

Με το Ράλι Βοιωτίας που διοργανώνει η λέσχη ΑΛΦΑΛ (τηλ. 2261026352) ολοκληρώνεται το 42ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2006. Ο αγώνας περιλαμβάνει 9 χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες) μήκους 96,5 χλμ. τη στιγμή που το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 307,6 χλμ.

default image

Με το Ράλι Βοιωτίας που διοργανώνει η λέσχη ΑΛΦΑΛ (τηλ. 2261026352) ολοκληρώνεται το 42ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2006. Ο αγώνας περιλαμβάνει 9 χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες) μήκους 96,5 χλμ. τη στιγμή που το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 307,6 χλμ.

Με τον Λεωνίδα Κύρκο να έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο του Πρωταθλητή, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της F3, μεταξύ των Κωνσταντίνου Παραδείση (Peugeot 206 S1600) και «Άρη Ιαβέρη» (Fiat Punto S1600), αφού όποιος από τους δύο κατακτήσει τη νίκη θα στεφθεί πρωταθλητής. Ο αγώνας, πάντως, προσμετρά και στο Κύπελλο Χωμάτινων Ράλι, εκεί όπου υπάρχουν εκκρεμότητες και σε επίπεδο γενικής.

Το Ράλι Βοιωτίας έχει κέντρο του τον Ορχομενό, στην κεντρική πλατεία του οποίου θα πραγματοποιηθούν η πανηγυρική εκκίνηση και ο τερματισμός, ενώ εκεί θα στεγάζονται το σέρβις παρκ και η γραμματεία. Συνολικά ο αγώνας έχει συγκεντρώσει 37 συμμετοχές. Το πρώτο αυτοκίνητο ξεκινά την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από την 1η Ειδική Διαδρομή «Δαύλεια 1» στις 08:36, ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στην κεντρική Πλατεία Ορχομενού.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου, το Ράλι Βοιωτίας κλέβει φυσικά την παράσταση αλλά δεν είναι η μόνη εντός συνόρων δραστηριότητα σε ότι αφορά τους τέσσερις τροχούς αφού υπάρχουν άλλες δύο επιλογές. Η μία στην Κρήτη και η άλλη στις Αφίδνες.

Αναλυτικά:

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (ΕΠΑΘΛΟ) – 10/12/2006

Η λέσχη ΑΛΑΧ (τηλ. 2821074869) διοργανώνει την προσεχή Κυριακή στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων του Δήμου Ν. Κυδωνίας Χανίων αγώνα δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων που προσμετρά στο Έπαθλο Κρήτης.

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ (ΦΙΛΙΚΟΣ) – 10/12/2006

Η λέσχη PEUGEOT CLUB και IBIZA CLUB (τηλ. 2102281901) διοργανώνουν την προσεχή Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στη πίστα καρτ Krtodromo των Αφιδνών, αγώνα δεξιοτεχνίας (Time Trial), ο οποίος έχει συγκεντρώσει 127 συμμετοχές από 32 club αυτοκινήτου. Ο θεαματικός αγώνας που είναι ο 4ος και τελευταίος του είδους για το 2006, θα ξεκινήσει στις 09:00, ενώ η είσοδος για τους θεατές είναι δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ