Ανακοίνωσε τον Τραπ
Μετά την απόκτηση των Μίλαν Μρντάκοβιτς και Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, η Βέροια ενέταξε στο δυναμικό της τον Πετρ Τραπ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές στο Champions League με τη φανέλα της Βικτόρια Πλζεν.
Ο 27χρονος Τσέχος αμυντικός χαφ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Πετρ Τραπ έχει αγωνιστεί στη Σλάβια Πράγας και τη Βικτόρια Πλζεν, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με τη φανέλα της Πρίμπραμ (5 γκολ). Έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής Τσεχίας (2008-09 και 2010-11) και μία φορά κυπελλούχος (2011-12), ενώ έχει μία επίσημη συμμετοχή με την εθνική Τσεχίας.