Σοβαρό πρόβλημα με Φαλκάο, κίνδυνος για το Μουντιάλ
Ο τραυματισμός του Ρανταμέλ Φαλκάο στο αριστερό γόνατο μοιάζει αρκετά σοβαρός και από τη Μονακό εκφράζονται φόβοι ακόμα και για ρήξη χιαστών, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο της σεζόν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.
Το τάκλιν του Σονέρ Ερτέκ στο παιχνίδι κυπέλλου με την Σασλέ “εγκλώβισε” το πόδι του Κολομβιανού επιθετικού, το οποίο “κλείδωσε” στο έδαφος και από τις δυνάμεις που ασκήθηκαν, πειράχτηκαν οι χιαστοί.
Ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής αποχώρησε με φορείο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο από τους Μονεγάσκους δεν εκφράζεται αισιοδοξία σχετικά με την κατάστασή του. “Χάσαμε τον Ρανταμέλ. Είναι μεγάλο πλήγμα για το μέλλον. Νομίζω ότι είναι σοβαρό. Οι πληροφορίες δεν είναι καθησυχαστικές”, δήλωσε ο συμπαίκτης του, Ζερεμί Τουλαλάν.
Η διοίκηση της Μονακό εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν πρέπει να εξάγονται συμπεράσματα και ότι πρέπει να γίνουν πρώτα οι εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.
Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ρήξη χιαστών, η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στους ομίλους του προσεχούς Μουντιάλ, Κολομβία, θα χάσει τον φυσικό ηγέτη της, αν και παίκτες όπως ο Τζάκσον Μαρτίνες, ο Κάρλος Μπάκα και ο Λουίς Μουριέλ είναι έτοιμοι να τον αντικαταστήσουν στο βαθμό του δυνατού.
Διαβάστε ακόμη