ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέλνουν Σαρμπινί στον Ολυμπιακό

Μετά τους Σέρβους (Πέτροβιτς και Γκούλαν), υπάρχει και Κροάτης ποδοσφαιριστής που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Ανάς Σαρμπινί της Χάιντουκ Σπλιτ.

Στέλνουν Σαρμπινί στον Ολυμπιακό

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο στη θέση του δημιουργικού μέσου όσο και στην αριστερή πλευρά στα χαφ και διακρίνεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση. Η διοίκηση της Χάιντουκ είχε πρόσφατα επαφή με τον (γεννημένο στη Ριέκα) ποδοσφαιριστή, στον οποίο πρότεινε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013, αλλά ο τελευταίος -κατά τα ΜΜΕ στην Κροατία- την απέρριψε.

Ετσι, η Χάιντουκ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει και, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, ο σύλλογος τον κοστολογεί με 4 εκατομμύρια και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται έτοιμος να προσφέρει μέχρι 2 εκατ. ευρώ, ενώ κάποια άλλα αναφέρουν ότι η ομάδα του Σπλιτ θέλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK