ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συνάντηση που προκάλεσε αναστάτωση

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο μέτοχος Ανδρέας Βγενόπουλος, ο πρόεδρος Νίκος Πατέρας και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου συναντήθηκαν την Παρασκευή σε μια ανεπίσημη κουβέντα για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Η συνάντηση που προκάλεσε αναστάτωση

Οι κύριοι Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος ενημερώθηκαν από τους κ. Πατέρα και Αντωνίου για τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη με τον Χενκ Τεν Κατε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου εισηγήθηκε την παραμονή του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας και τη νέα περίοδο.

Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης τονίσθηκε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσει τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος διαψεύδει ότι έγινε συνάντηση, ενώ από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη ειπώθηκε ότι:
“Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίκο Πατέρα για το θέμα του γηπέδου και ότι όσα άλλα λέγονται και γράφονται, δεν τον αφορούν”.

Για τα μεταγραφικά, επισημάνθηκε η πρόθεση για την απόκτηση τριών ποιοτικών παικτών που θα κάνουν την διαφορά, ενώ το μπάτζετ και οι τελικές αποφάσεις για το σχεδιασμό της νέας σεζόν θα παρθούν στη μεγάλη σύσκεψη κορυφής όλων των μετόχων της ΠΑΕ με τους Κώστα Αντωνίου και Χενκ Τεν Κάτε μετά τη λήξη των πλεί οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα του νέου γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ότι ο Νίκος Πατέρας συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη το απόγευμα της Παρασκευής για το θέμα του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει από το πρωί του Σαββάτου τη συγκεκριμένη συνάντηση, ενώ επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, καθώς από την Πέμπτη σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Χενκ Τεν Κάτε και θα κινηθεί για την απόκτηση λίγων και ποιοτικών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK