Τόμιτς και Μανουσέλης στο πλευρό του Γιαννάκη
Στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και πλέον μία νέα σελίδα ανοίγεται στην ιστορία της ομάδας. Ο νέος τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Παναγιώτης Γιαννάκης θα ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά του κατά την επίσημη παρουσίασή του, ενώ έγιναν γνωστά τα ονόματα των άμεσων συνεργατών του στο προπονητικό τιμ.
Εκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος διατηρεί τη θέση του πρώτου βοηθού, ο “δράκος” θα έχει στο πλευρό του ακόμη δύο “μπασκετάνθρωπους” όπως είναι ο Μίλαν Τόμιτς και ο Μάνος Μανουσέλης. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος προ ολίγων ετών είχε αναλάβει τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, έχοντας αποκτήσει το δίπλωμα προπονητή και η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να βρεθεί στο πλάι του κορυφαίου Ελληνα τεχνικού.
Οσον αφορά στον Μάνο Μανουσέλη, υπέβαλε την παραίτησή του από το Περιστέρι και δέχθηκε τη θέση που του προσέφερε ο Ολυμπιακός. Τόσο ο Μανουσέλης όσο και ο Τόμιτς ήταν παρόντες στην προπόνηση της Δευτέρας (04/02) και αναμένεται να δώσουν το “παρών” και στη σημερινή επίσημη παρουσίαση του Παναγιώτη Γιαννάκη.