Τσιρίλο: “Ηγέτης ο Λέτο”
Ο Μπρούνο Τσιρίλο τόνισε ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει όλα τα εχέγγυα για να παίξει στη Serie A. Τι δηλώνει για το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ. Η κρούση που έχει από ομάδα του Κατάρ, το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λέτο στη Νάπολι ήταν τα άλλα θέματα για τα οποία μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο στο "tuttomercatoweb".
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για μία πρόταση που είχε να συνεχίσει εκτός ΠΑΟΚ την καριέρα του: “Είχα κάποια κρούση από ομάδα του Κατάρ, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Σύντομα θα έχω νεότερα από τον ατζέντη μου”
Για την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ιταλία: “Για την ώρα δεν υπάρχει. Θα ήθελε όμως να επιστρέψω στη Serie A”.
Για το αν είναι επιθυμία του να ολοκληρώσει το συμβόλαίο του με τον ΠΑΟΚ: “Στην Ελλάδα περνάω πολύ καλά. Τη φετινή περίοδο προκριθήκαμε και πάλι από τη φάση των ομίλων του Europa League και θα αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε τον Φεβρουάριο. Αυτό μου δημιούργησε μεγάλη ικανοποίηση και θα ήθελα να κλείσω την σεζόν εδώ. Εκτός κι αν έρθει μία πρόταση που θα είναι αδύνατο να αρνηθώ…”.
Για το αν ο Σεμπάστιαν Λέτο (σ.σ. ρωτήθηκε λόγω του ενδιαφέροντος της Νάπολι) μπορεί να σταθεί στη Serie A: “Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να τα πάει πολύ καλά στην Ιταλία. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην τεχνική, αλλά ήδη είναι μία ηγετική φυσιογνωμία. Μέσα στο γήπεδο αναλαμβάνει πάντα τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ομάδα του. Στην Ιταλία μπορεί να βελτιωθεί πολύ”.