ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Χαριστέα αντί Γκέκα στην ενδεκάδα

Ο Αγγελος Χαριστέας αντί του Φάνη Γκέκα είναι η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα της εθνικής Ελλάδας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα κόντρα στους Ουκρανούς. Ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος μας μεταφέρει το κλίμα λίγο πριν από τη σέντρα του επαναληπτικού.

Με Χαριστέα αντί Γκέκα στην ενδεκάδα
Mε τον Αγγελο Χαριστέα στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στην αποψινή αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, για το μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο διεθνής επιθετικός θα αντικαταστήσει τον Φάνη Γκέκα, ενώ οι υπόλοιποι 10 θα είναι οι ίδιοι που έπαιξαν στο πρώτο ματς του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δηλαδή, ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα στα δεξιά της άμυνας και ο Σπυρόπουλος στα αριστερά, τα τρία στόπερ θα είναι οι Μόρας, Παπασταθόπουλος και Κυργιάκος, στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κατσουράνης και Καραγκούνης και μπροστά οι Χαριστέας, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ