Ατομικό ο Καραγκούνης, πίστη από Ρεχάγκελ
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και τη Δευτέρα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με το Ισραήλ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Εκεί όπου θα είναι και ο Κώστας Κατσουράνης, τον οποίο ο Οτο Ρεχάγκελ μπορεί να υπολογίζει, αφού εξέτισε την τιμωρία του στην πρώτη αναμέτρηση στο “Ραμάτ Γκαν”.
Αυτό αναμένεται να είναι και το μοναδικό νέο πρόσωπο που θα δούμε την Τετάρτη στο Παγκρήτιο, αφού οι υπόλοιποι 10 εκτός απροόπτου θα είναι οι ίδιοι με το ματς του Σαββάτου. Η λογική λέει ότι ο Κατσουράνης θα πάρει τη θέση του Αγγελου Μπασινά, ο οποίος δείχνει ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Τζιόλης.
Κατά τα λοιπά, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές στο περιθώριο της προπόνησης, ο Ρεχάγκελ τόνισε τη σημασία της νίκης κόντρα στο Ισραήλ, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως αν η ομάδα παρουσιαστεί όπως πρέπει τότε θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
* Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και όλα δείχνουν ότι την Τρίτη θα εξαντληθούν και τα τελευταία μαγικά χαρτάκια.
* Αν ο Αγγελος Μπασινάς αγωνιστεί την Τετάρτη τότε θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.