ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακίδης: “Αποτελεσματικοί στις απαιτήσεις”

Για τις συνθήκες της προετοιμασίας και την εικόνα του Εργοτέλη στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει στην Ολλανδία μίλησε ο Ηλίας Κυριακίδης.

Κυριακίδης: “Αποτελεσματικοί στις απαιτήσεις”

Παράλληλα, ο 26χρονος μέσος αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ενώ ευχήθηκε φέτος να μπορέσει να πετύχει τον απόλυτο αριθμό συμμετοχών με την κρητική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κυριακίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των “κιτρινόμαυρων”:

Για την φετινή πρώτη του προετοιμασία με τον Εργοτέλη:

“Είναι μια αναμενόμενη προετοιμασία με την έννοια της δυνατής προπόνησης και της ανάλυσης στο τακτικό κομμάτι. Ο τόπος που βρισκόμαστε στην Ολλανδία είναι πολύ φιλόξενος και οι εγκαταστάσεις αναλογούν σε μια καλή ομάδα της Super League. Στον φιλόξενο αυτόν χώρο για να αισθανθούμε προετοιμασμένοι έχει συμβάλει όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας”.

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια

Αυτό που μας χαρακτηρίζει έως τώρα είναι μια ιδιαίτερη θέληση, ψυχωμένες ενέργειες και ως ένα σημείο είμαστε αποτελεσματικοί στις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου. Ήταν επιτυχημένη συνταγή η απόφαση να αντιμετωπίσουμε ικανές και ποιοτικές ομάδες κατά την παραμονή μας στην Ολλανδία“.

Για τους νέους συμπαίκτες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας

“Τους καλωσορίζουμε όλους στην οικογένεια του Εργοτέλη. Εξετάζοντας τις μεταγραφές ήρθαν ποδοσφαιριστές σε θέσεις παικτών που έφυγαν, άρα ήταν αναγκαίες οι προσθήκες τους. Όσο πιο γρήγορα τους βοηθήσουμε να ενσωματωθούν, τόσο το καλύτερο για το σύνολο της ομάδας. Οι νεαροί είναι ταλαντούχοι. Χρειάζονται επιπλέον προσπάθεια για να κουραστούν πνευματικά, ώστε να αφομοιώσουν τα νέα επαγγελματικά τους δεδομένα”.

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους

“Θα έχουμε επιτυχημένο μέλλον όσο τα όνειρα μας είναι όμορφα και έχουμε πίστη στην ομορφιά αυτών των ονείρων. Αλλά να μην γίνουμε δούλοι αυτών των ονείρων. Τους στόχους που έχω μέσω της ομάδας είναι να τείνουν οι συμμετοχές μου να φτάσουν στο απόλυτο. Λειτουργώντας (όπως και όλοι μας) εξυψώνοντας ο κάθε ένας το εμείς και όχι το εγώ μπορούν οι επιτυχίες να είναι συνεχόμενες. Επίσης, όπως κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα, η οποία θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, ήταν, είναι και θα είναι στόχος μου η εθνική ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ