ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννούλης στο Contra.gr: “Εχουμε προσβληθεί από ίωση, καμία σχέση με τη γρίπη των χοίρων”

Δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Κολωνίας, Express αναφέρει ότι τέσσερις παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας έχουν προσβληθεί από τη "γρίπη των χοίρων" κι ανάμεσά τους ο Κώστας Γιαννούλης. Το σχετικό δημοσίευμα αναπαράγει και η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, αλλά ο πρώην παίκτης του Ηρακλή με δηλώσεις του στο Contra.gr, ήταν καθησυχαστικός.

Γιαννούλης στο Contra.gr: “Εχουμε προσβληθεί από ίωση, καμία σχέση με τη γρίπη των χοίρων”

“Τέσσερις-πέντε παίκτες έχουμε προσβληθεί από ίωση, καμία σχέση με τον ιό της γρίπης των χοίρων. Βρισκόμασταν στην Τουρκία για προετοιμασία και τις τελευταίες 4-5 μέρες ταλαιπωρούμαστε από πυρετό και καταροή της μύτης. Αυρίο μπορεί να προπονηθώ κανονικά”, δήλωσε ο Ελληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος, βάσει του δημοσιεύματος φέρεται να έχει προσβληθεί από τη γρίπη των χοίρων μαζί με τους Γιουσέφ Μοχάμαντ, Κέβιν ΜακΚένα και Μίσο Μπρέτσκο.

Η επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, έπειτα από τη χειμερινή διακοπή, βρίσκει την Κολωνία στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς και άπαντες αναμένουν ένα νέο ξεκίνημα ώστε να παραμείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Το σχετικό άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK