Ο Μαραντόνα πρότεινε να επανέλθει το Νο10 στην Νάπολι (vids)
Το Νο 10 έχει αποσυρθεί από τη Νάπολι από τη στιγμή που ο Ντιέγο Μαραντόνα άφησε πίσω την ομάδα στην οποία λατρεύτηκε ως ημίθεος.
Ο ίδιος ο Ντιεγκίτο όμως αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα η φανέλα με τον αριθμό 10 να δοθεί και πάλι σε παίκτη των “παρτενοπέι”. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, ο Εζεκίελ Λαβέτσι.
Ο Μαραντόνα συνομίλησε πρόσφατα με το συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό της Νάπολι και τον συμβούλευσε να μην φοβηθεί να πάρει την ευθύνη στις πλάτες του. ” Δεν είναι δα και τόσο τρομακτικό. Αν δεν έχει πρόβλημα ο κόσμος, εγώ θα ήμουν υπερήφανος να φορέσεις τη φανέλα μου ” είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην σταρ της Νάπολι στο Λαβέτσι.
Την τελική απόφαση βέβαια θα την πάρει η ομάδα. η οποία υποχρεωτικά θα λάβει υπόψη της και τη βούληση του κόσμου. Αλλωστε, οι σχέσεις του Μαραντόνα με τους απλούς Ναπολιτάνους χαρακτηρίζονται ακόμα ως σχέσεις λατρείας.
O Μαραντόνα στη Νάπολι
O Λαβέτσι στη Νάπολι