ΜΠΑΣΚΕΤ

“Δύο στα δύο” για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό

Εύκολο έργο είχε η Εθνική Νέων Ανδρών στη 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Σλοβενίας, επικρατώντας 91-69 της Εσθονίας.

“Δύο στα δύο” για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό

Το εθνικό συγκρότημα είχε εξ αρχής διψήφιο προβάδισμα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 28-13, και με τους Λαρεντζάκη (28 πόντοι, 10 ριμπάουντ) – Αντωνάκη (23 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ) να σμπαραλιάζουν την αντίπαλη άμυνα, δεν κόπιασε να φτάσει σε μια χρήσιμη νίκη στη μάχη, η οποία όπως και να ‘χει της χάρισε το δικαίωμα να συνεχίσει στη β’ φάση της διοργάνωσης.

Μετά τη δεύτερη επιτυχία της σε ισάριθμα παιχνίδια του Β’ Ομίλου, η Εθνική ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Ρωσία, η οποία στο άλλο παιχνίδι της ημέρας νίκησε 81-75 την Ουκρανία. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρωτιά στο παιχνίδι του Σαββάτου προκειμένου να συνεχίσουν αήττητες στον όμιλο που θα δημιουργηθεί με τις πρώτες τρεις ομάδες του Α’ Ομίλου.

Τα δεκάλεπτα: 13-28, 28-45, 50-66, 69-91

Εσθονία: Λάανε 12(1τρ, 6ασ), Βάαμπ 5, Μετσάλου 8, Πούιντετ 8(2τρ, 6ρ), Σάαρε, Παασόχα 6, Πολντ 1, Ράαπ 13, Νούργκερ 11, Βάινο 5, Κάλε

Ελλάδα: Παναγιωταράς 5(1τρ, 5ρ), Λαρεντζάκης 28(4τρ, 10ρ, 5ασ, 6κλ), Βελισσαρίου, Αντωνάκης 23(8ρ, 6ασ), Μοτσενίγος 12, Δερμιτζάκης 1, Τσελεντάκης, Παπαδινυσίου, Μελισσαράτος 8, Ζούμπος 14(2), Τσαπρούνης, Καμπούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK