Ο Μουνιόθ στο γήπεδο Καραϊσκάκη
Οσοι είναι προληπτικοί έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι ο Βίκτορ Μουνιόθ έφερε... γρουσουζιά στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ κοντά στην εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω.
Οσοι είναι προληπτικοί έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι ο Βίκτορ Μουνιόθ έφερε… γρουσουζιά στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ κοντά στην εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω.
Ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε μαζί με τον στενό του συνεργάτη στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου Καραϊσκάκη και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των “ερυθρόλευκων” με το Σίτι.
Ο βασικός λόγος που πήγε στο Φάληρο ο Μουνιόθ ήταν για να δει τον μεθεπόμενο αντίπαλο του Παναθηναϊκού, το Αιγάλεω, αφού οι δύο ομάδες αγωνίζονται μαζί στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, πρώτης για τον δεύτερο γύρο.