Μέσα οι νέοι, έξω οι Πίντο και Σιδεράκης
Την αποστολή που θα μεταβεί στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα ανακοίνωσε στο τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής στο "Γ. Σκούφος" ο Γιάννης Ματζουράκης.
Ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες τόσο του Λεάντρο Πίντο, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο, όσο και του Γιάννη Σιδεράκη ο οποίος εδώ και δύο ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση.
Αντίθετα στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη θα είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Καλλονής ο Νίκος Καλτσάς και ο Ισπανός Ραούλ Γιορέντε.
Οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι: Μάππας, Ντάμπος, Βαλιός, Κειτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Φουρλάνος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Ποντάνι, Χογκ, Φαρία, Περόνε, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε και Καλτσάς