ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάος με το μπαράζ τίτλου

Δύο φορές άλλαξε την απόφασή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής του μπαράζ τίτλου ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Εστουδιάντες.

default image

Δύο φορές άλλαξε την απόφασή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής για τον τόπο και τον χρόνο
διεξαγωγής του μπαράζ τίτλου ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Εστουδιάντες.

Aρχικά οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας είχε αποφασίσει τη διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο της Ρασίγκ Κλουμπ την Τετάρτη, ωστόσο αυτό ήταν αδύνατο γιατί στο στάδιο θα φιλοξενηθεί τη συγκεκριμένη μέρα άλλο γεγονός. Τότε το ματς μεταφέρθηκε για την Πέμπτη αλλά οι υπεύθυνοι άλλαξαν και πάλι γνώμη και όρισαν το παιχνίδι για την Τετάρτη στο γήπεδο της Βελέζ.

Βέβαια όλα αυτά δεν θα γίνονταν ποτέ αν η Μπόκα έπαιρνε έστω ένα βαθμό στα τελευταία της δύο παιχνίδια στο Απερτούρα. Όμως η ομάδα του Ρικάρντο Λα Βόλπε «αυτοκτόνησε» έχασε και τα δύο ματς και έδωσε δικαίωμα ελπίδας στην Εστουδιάντες του Ντιέγκο Σιμεόνε που κάνει μία νέα καριέρα ως προπονητής. Η συνέχεια στο γήπεδο της Βελέζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK