Με απουσίες στην Τούμπα
Χωρίς τους Μπράνκο Όστοϊτς, Κώστα Μπάρμπα και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο θα παραταχθεί η Βέροια στην αναμέτρηση της Τούμπας (26/1, 17:15) με τον ΠΑΟΚ.
Οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι, ενώ ο νεαρός δεξιός μπακ είναι τραυματίας, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της συμφωνίας μεταξύ της Βέροιας και του ΠΑΟΚ.
Την αποστολή αποτελούν οι Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σισοκό, Βέρτζος, Σιόντης, Τραπ, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν, Τζόναθαν, Τζημογιάννης, Βεργώνης, Κομόλοβ, Παυλίδης, Μάνος και Γκονσάλβες.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ημαθίας θα έχει τη συμπαράσταση αρκετών φίλων της, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας έναντι του ποσού των 10 ευρώ.
Καλές εντυπώσεις ο Μπρους
Ο 20χρονος Γκανέζος μέσος Άλμπερτ Μπρους έδειξε καλά δείγματα και στην προπόνηση του Σαββάτου, που σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Βέροια.