ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18η αγ.: Απέδρασε στο 90′ η Δόξα

Με χρυσό σκόρερ τον Γιώργο Μοσχάκη, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 90', η Δόξα Δράμας έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το "Ελ Πάσο" και πλησίασε ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

18η αγ.: Απέδρασε στο 90′ η Δόξα

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες προσέφεραν μέτριο θέαμα χωρίς να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις εστίες των Μανιάτη και Τοπαλίδη. Στο 22′, ένα σουτ του Χατζηζήση πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Καλλιθέας, ενώ στο 44′, το σουτ του Κατσαρού πέρασε άουτ.

Ακόμα χειρότερη ήταν η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη, με τους “μαυραετούς” να έχουν μία ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να αποδεικνύουν σε κανένα σημείο ότι βρίσκονται 12 ολόκληρες θέσεις πάνω από τους γηπεδούχους.

Η λύτρωση για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήρθε με τη συμπλήρωση του 90ου λεπτού, όταν ο Τσιμπλίδης έβγαλε μία μπαλιά-τρύπα στην καρδιά της καλλιθεάτικης άμυνας και ο Μοσχάκης -που είχε περάσει ως αλλαγή στο 65′- με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη, χαρίζοντας τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του.

Ως εκ τούτου, η Δόξα μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά από τον Λεβαδειακό και δύο από τον ΟΦΗ (αμφότεροι παίζουν την Κυριακή 16/01), ενώ αντίθετα, η Καλλιθέα παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Μελανό σημείο του αγώνα το μπουκάλι που δέχτηκε στην πλάτη ο Γκονζάλες από ανεγκέφαλο οπαδό, την ώρα που πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.



Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Βλαστός): Μανιάτης, Κισκαμπάνης, Ζουμπουλάκης, Ηρακλής (75′ Ντακόλ), Καραδήμος, Πλατέλλας, Μαρουκάκης, Πινδώνης (38′ Κατσαρός), Χάλαρης, Καλτσάς (87′ Α. Τεγούσης), Τζωρμπατζάκης.

Δόξα Δράμας (Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Μαραγκός (65′ Μοσχάκης), Λίμα, Καρακώστας, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης (85′ Τσιμπλίδης), Καπέλ (46′ Χλωρός).

Διαιτητής: Μήτση (Πειραιά)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ