Συνέχισε με Πάγκαλο ο Πανθρακικός
Στο δυναμικό του Πανθρακικού ανήκει ο Κώστας Πάγκαλος μετά από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Πλατανιά Χανίων.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Την περυσινή περίοδο (2009-10), στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σε 30 αγώνες πέτυχε 14 γκολ.
Στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του Πανθρακικού ο Πάγκαλος σημείωσε: ” Αισθάνομαι ευτυχισμένος με αυτή την εξέλιξη, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω την Διοίκηση και τον προπονητή του Πανθρακικού για την απόφαση τους να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω όσο γίνεται περισσότερο για να γίνω ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές αλλά και τους συμπαίκτες μου στον Πλατανιά για την άριστη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία
“.