Επέστρεψε “σπίτι” του ο Λοράντος
Στην ομάδα που έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές του, ως αθλητής, επέστρεψε ο Τεό Λοράντος. Έπειτα από εισήγηση του Γιάννη Γιαννουρή ο άλλοτε αθλητής της Βουλιαγμένης θα επιστρέψει στο σύλλογο, ως άμεσος συνεργάτης του έμπειρου τεχνικού.
Ο πρώην αθλητής και αρχηγός της Βουλιαγμένης τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στο τιμόνι της Γλυφάδας. Ωστόσο, αγωνιζόμενος στο ΝΟΒ είχε τις μεγάλες του επιτυχίες, όταν κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδος.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο νεαρός κόουτς δήλωσε: “Ευχαριστώ τον Γιάννη Γιαννουρή για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΒ, την πρόεδρο κυρία Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα και τον έφορο της ανδρικής ομάδας κύριο Ρέννο Βελώνια”.