Τζιμπούρ: “Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο”
Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας και το ισόπαλο 1-1 αναφέρθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος τόνισε ότι θα θέλει να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα.
Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε παράλληλα πως στηρίζει τις κινήσεις της ομάδας του να ενισχυθεί με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, υποστηρίζοντας πως θέλει και αυτό να τους βοηθήσει από την πλευρά του να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιμπούρ στην κάμερα της NOVA:
Για το φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας:
“Πάντα είναι περίπλοκο να μιλήσεις για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ακόμα δουλεύουμε, βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς και για αυτό το λόγο είναι λίγο περίπλοκο να μιλήσεις γι αυτά τα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι πως δεν ηττηθήκαμε στο παιχνίδι και δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία, τα οποία θέλουμε να τα βγάλουμε σιγά σιγά στο παιχνίδι μας”.
Για το γεγονός πως αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό, ενώ για την Σπαρτάκ με αυτό ολοκλήρωσε την προετοιμασία της:
“Ήταν σίγουρο πιο πολύπλοκο για τους αντιπάλους μας, καθώς έπρεπε να δείξουν πως είναι πιο ανταγωνιστικοί, ωστόσο αυτό ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και δεν θα πρέπει να φοβήθηκαν. Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι εντελώς διαφορετικά. Θα παίζουν πιο επιθετικά, ίσως και με διαφορετική σύνθεση, ωστόσο εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και δείξαμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να βελτιωθούμε για τη νέα σεζόν”.
Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα:
“Σίγουρα στηρίζω αυτές τις κινήσεις. Μου αρέσει να βλέπω νεαρούς παίκτες στον Ολυμπιακό, θα τους βοηθήσουμε να μπουν στην ομάδα και να βελτιωθούν. Θα πρέπει να δουλέψουν και να ακούν τους συμβουλές μας. Είναι θετικό πως ο σύλλογος εστίασε φέτος στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών και βέβαια θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξελιχθούν, να έχουν καλή σεζόν και σπουδαία καριέρα με εμάς”.