ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βελλίδης: “Ίσως φταίω κι εγώ”

Ο Μάρκος Βελλίδης θα υπερασπιστεί και σήμερα την εστία του Άρη, όσα συνέβησαν στον αγώνα του Κυπέλλου ωστόσο, τον οδηγούν να υιοθετήσει μια στάση αυτοκριτικής.

Βελλίδης: “Ίσως φταίω κι εγώ”

« Παίξαμε καλά στο Κύπελλο, χάσαμε την πρόκριση στα τελευταία δέκα λεπτά, εξαιτίας της αδράνειας και ίσως και του γεγονότος ότι κλειστήκαμε πίσω. Ίσως να αδράνησα και εγώ στο πρώτο γκολ και να φέρω ευθύνη, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά, καθώς η έξοδός του προ του Φυτανίδη ήταν πράγματι αυτή που οδήγησε στην ισοφάριση.

« Το δεύτερο στη σειρά παιχνίδι με τον Ατρόμητο προσφέρεται για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Μας δίνεται η ευκαιρία με μια νίκη να αφήσουμε πίσω γρήγορα τον αποκλεισμό και να κυνηγήσουμε το στόχο μας που είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, δυνατοί», παρότρυνε ο 24χρονος πορτιέρο, ο οποίος πρόσθεσε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι για το σημερινό αγώνα στο Περιστέρι: « Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, με πολύ ένταση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με τον ίδιο αντίπαλο αλλά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι σημαντικό για μας να πάρουμε τη νίκη και να πλησιάσουμε τις ομάδες που κυνηγούν την πεντάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK