ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατυχία με Ντελίμπασιτς

Είδηση δεν είναι ο τραυματισμός παίκτη της ΑΕΚ. Είδηση θα είναι αν δεν χτυπήσει κάποιος. Για μία ακόμη φορά ο Λορένθο Φερέρ έχει κάθε δικαίωμα να τα βάλει με την τύχη του, αφού πάνω που χαμογέλασε για την επιστροφή του Βλάνταν Ιβιτς, "πάγωσε" με τον τραυματισμό του Αντριγια Ντελίμπασιτς.

default image
Είδηση δεν είναι ο τραυματισμός παίκτη της ΑΕΚ. Είδηση θα είναι αν δεν χτυπήσει κάποιος. Για μία ακόμη φορά ο Λορένθο Φερέρ έχει κάθε δικαίωμα να τα βάλει με την τύχη του, αφού πάνω που χαμογέλασε για την επιστροφή του Βλάνταν Ιβιτς, “πάγωσε” με τον τραυματισμό του Αντριγια Ντελίμπασιτς.

Σε ένα τάκλιν που έκανε ο Σέρβος επιθετικός στο φιλικό με την ομάδα των Νέων που έγινε το πρωί της Πέμπτης στους Θρακομακεδόνες υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τέσσερις εβδομάδες.

Από κει και πέρα, σφίξιμο στον αριστερό δικέφαλο αισθάνθηκε ο Νίκος Γεωργέας, ενώ εντάχθηκε χωρίς προβλήματα στο ρυθμό προπόνησης ο Βασίλης Λάκης. Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησαν ο Τραϊανός Δέλλας και ο Έμερσον ενώ αποθεραπεία συνεχίζουν ο Παναγιώτης Λαγός και ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Ο Στέφανο Σορεντίνο έχει αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK