Πριμ για όλους στον Λεβαδειακό
Ευχάριστα νέα περίμεναν τους ποδοσφαιριστές του πρωτοπόρου Λεβαδειακού αφού ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κομπότης τους ενημέρωσε ότι το πριμ (το όποιο ανέρχεται στα 600 ευρώ για κάθε παίκτη) για την εκτός έδρας νίκη με την Καλαμάτα θα το λάβουν όλοι οι παίκτες ακόμα και αυτοί που δεν αγωνίστηκαν!
Ευχάριστα νέα περίμεναν τους ποδοσφαιριστές του πρωτοπόρου Λεβαδειακού αφού ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κομπότης τους ενημέρωσε ότι το πριμ (το όποιο ανέρχεται στα 600 ευρώ για κάθε παίκτη) για τηνεκτός έδρας νίκη με την Καλαμάτα θα το λάβουν όλοι οι παίκτες ακόμα και αυτοί που δεν αγωνίστηκαν!
Ετσι, η προπόνηση της Τετάρτης (13/12) πραγματοποιήθηκε μέσα σε καλό κλίμα με τον Γιώργο Κωστίκο να βλέπει ότι τα προβλήματα μειώνονται. Ο Καλλιμάνης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Μαλαδένης.
Ο Αντερσον, από την Πέμπτη (14/12) θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί μπάλα αλλά πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το επερχόμενο ματς με την Βέροια ενώ η συμμετοχή των Μπασάλα και Δημητριάδη στο ματς αυτό θεωρείται αμφίβολη. Δύσκολα όμως θα προλάβει το ματς με τη Βέροια και ο Πάρις Ανδράλας που ταλαιπωρείται από πνευμονία.