Τι θα προσέξει η ΑΕΚ με το Αιγάλεω
Η ΑΕΚ είναι το θεωρητικό φαβορί κόντρα στο Αιγάλεω το Σάββατο όμως θα πρέπει οι παίκτες της να αποδείξουν την ανωτερότητά τους στο παρκέ.
Όπως επισημάνθηκε και το ότι οι νεοφώτιστοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Ταπούτο που ξεπέρασε το πρόβλημα με τη μέση του αλλά όχι και τον τραυματία Σπύρο Μαγγουνή.
Εν τω μεταξύ την Παρασκευή παρουσιάστηκε επίσημα σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο η συνεργασία της ΚΑΕ ΑΕΚ με την εταιρία “Husqvarna”. Εδωσαν το παρόν το τεχνικό τιμ, οι παίκτες αλλά και ο Γιάννης Γρανίτσας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσεις ο πρόεδρος της ΚΑΕ είπε: « Αυτή η συνεργασία θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Δίνει τη δυνατότητα στη «Husqvarna» να διαφημιστεί και να τη γνωρίσει ο κόσμος, όχι μόνο μέσω της τηλεόρασης, αλλά και μέσω των εφημερίδων. Η ΑΕΚ έχει 1.300.000 φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα που μπορεί να μην έρχονται στο γήπεδο αλλά ασχολούνται με την ομάδα διαβάζουν εφημερίδες και θέλοντας ενδόμυχα να πουν ένα «ευχαριστώ» στην εταιρεία θα προτιμήσουν τα προϊόντα της. Αυτή στιγμή η ΑΕΚ περνά μια μεταβατική περίοδο καμπής και είναι όπως ήταν ο Ολυμπιακός, που πριν από 1-2 χρόνια δεν έφερνε κόσμο στο γήπεδο γιατί δεν πήγαινε καλά, αλλά όταν έγιναν κινήσεις το ΣΕΦ ξαναγέμισε. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς από την επόμενη χρονιά. Αν βρεθεί αγοραστής ο Γιάννης Φιλίππου αύριο έχει φύγει. Αν θέλουν 3-4 άνθρωποι να προσφέρουν κι εκείνος θέλει να βοηθήσει, αλλά ουσιαστικά φεύγει με ένα ευρώ…”.
Ο γενικός διευθυντής Marketing του Ομίλου “Παντελής Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ”, Παντελής Παπαδόπουλος ο υιός, τόνισε…
“Η «Husqvarna» είναι παγκόσμιος ηγέτης στα δυναμοδοτούμενα αντικείμενα εξωτερικού χώρου για τον Αγρό, τον Κήπος και τις κατασκευές με πωλήσεις τριών δισεκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Δημιουργήθηκε το 1698 κατασκευάζοντας όπλα για το Σουηδικό στρατό. Παλαιότερα δεν ασχολιόμουν πολύ με τον αθλητισμό. Πλέον έχω γίνει φανατικός οπαδός της ομάδας. Πάντως, μνε στεναχωρεί η μικρή προσέλευση του κόσμου. Δεν γίνεται δίπλα στο ΟΑΚΑ να έχει 15-20.000 κόσμο και στο μπάσκετ να μην υπάρχει τίποτα. Αξίζει να πάνε στο μπάσκετ αν είναι πραγματικοί οπαδοί και αγαπάνε την ομάδα. Ειδικά τώρα που είναι σε καμπή, πρέπει να τη βοηθήσουν. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επαναφέρουμε τον κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο”.