Στη Ρόμα ο Τζάαμπερ, πάει γι’ άλλα το Αιγάλεω
Μόλις την Παρασκευή (08/02) με επίσημη τοποθέτησή της η διοίκηση του Αιγάλεω έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει οποιονδήποτε παίκτη. Λίγο όμως η οικονομικά συμφέρουσα πρόταση της Ρόμα, λίγο η νίκη επί του Πανιωνίου που ουσιαστικά εξασφαλίζει την ομάδα, λίγο η επιθυμία του Ίμπραεμ Τζάαμπερ να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο (Ευρωλίγκα) άλλαξαν τα δεδομένα σε διάστημα δύο ημερών.
Αιγάλεω έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει οποιονδήποτε παίκτη. Λίγο όμως
η οικονομικά συμφέρουσα πρόταση της Ρόμα, λίγο
η νίκη επί του Πανιωνίου που ουσιαστικά εξασφαλίζει την ομάδα, λίγο
η επιθυμία του Ίμπραεμ Τζάαμπερ να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο (Ευρωλίγκα) άλλαξαν τα δεδομένα σε διάστημα δύο ημερών.
Μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Κυριακής, η “κυανόλευκη” ΚΑΕ
έκανε δεκτή την προσφορά της ιταλικής ομάδας και ο Αμερικανός βρίσκεται ήδη στη Ρώμη για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Τζάαμπερ αποχαιρέτησε το “Σίτι” και την Α1 ως
πρώτος σκόρερ (336 πόντοι),
δεύτερος πασέρ (63 ασίστ)και
πρώτος “κλέφτης” (42 κλεψίματα).
Με τις καλύτερες αναμνήσεις και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 15ης αγωνιστικής αφήνει το Αιγάλεω για τη Ρόμα ο Ίμπραεμ Τζάαμπερ. Στη σχετική ψηφοφορία, ο Αμερικάνος γκαρντ, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι του απέναντι στον Πανιώνιο είχε 30 πόντους, συγκέντρωσε 127 βαθμούς,
Βέβαια το “Σίτι” δεν πρόκειται να μείνει… γυμνό. Ο
Θανάσης Σκουρτόπουλος έλαβε τη σχετική εντολή και έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για αντάξιο αντικαταστάτη, ο οποίος θα καλύψει το τεράστιο κενό που αφήνει η αποχώρηση του Τζάαμπερ. Το πόσο εύκολο είναι να αποκτηθεί παίκτης ανάλογων προσόντων θα φανεί στην πράξη. Προτάσεις έχουν ήδη γίνει και εξετάζονται εξονυχιστικά.
Εν τω μεταξύ με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Αιγάλεω ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μόνιμη και θερμή συμπαράστασή του. ”
Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη θερμή συμπαράστασή του στην ομάδα και στη συμβολή του στο θρίαμβο επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος “, αναφέρεται στο κείμενο. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Μαρίνος, προχώρησε και σε μιά προσωπική δήλωση: ”
Μέσα από την καρδιά μου θέλω να απευθύνω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ και στα στελέχη της ομάδας όπως και στον κόσμο “.