Επικίνδυνη έξοδος Φοίνικα στη Σκύδρα
Η αποστολή του Φοίνικα Σύρου στη Σκύδρα κόντρα στον τοπικό Αριστοτέλη κλέβει τις εντυπώσεις στην 8η αγωνιστική της Α2 ανδρών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/12).
Οι νησιώτες, που φιγουράρουν στην κορυφή και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, καλούνται να περάσουν επιτυχώς από τη Θεσσαλονίκη αφού σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν από το «ρετιρέ» και εκεί να αναρριχηθεί ο Αριστοτέλης.
Σε «στραβοπάτημα» του Φοίνικα ευελπιστούν η Κηφισιά, που κοντράρεται στη Νέα Ιωνία με τους Ίωνες αλλά και ο Μίλων, ο οποίος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΓΕ Μεσσηνίας.
Κατά τα άλλα, ο Πανερυθραϊκός φιλοξενεί στο «Στ. Καλαϊτζής» τη Νίκαια και έχει το πάνω χέρι για τη νίκη, όπως και ο Επίκουρος απέναντι στα Νέα Μουδανιά. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση των ουραγών ΣΠΑ Καρδίτσας και Ρεθύμνου, που αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.