Τραυματίστηκε ο Κασάνο
Ο άσος της Σαμπντόρια Αντόνιο Κασάνο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δάχτυλο του χεριού, όπως ανακοίνωσε η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, χωρίς ωστόσο να τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία τουστο ερχόμενο ντέρμπι με την Τζένοα.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
“Μετά από μία πτώση στο έδαφος κατά τη διάρκεια του αγώνα Σαμπντόρια-Κιέβο, ο Αντόνιο Κασάνο υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν κάταγμα στο δείκτη του αριστερού του χεριού. Ωστόσο, ο τραυματισμός αυτός, δεν θα επηρεάσει καθόλου την διαθεσιμότητα του ποδοσφαιριστή για τον αγώνα του Σαββάτου 27/11 (σ.σ. το ντέρμπι με την Τζένοα)
Στο ματς που τραυματίστηκε ο Κασάνο, η Σαμπντόρια επικράτησε 2-1 της Κιέβο και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις πόντους πάνω από την “αιώνια” αντίπαλο Τζένοα, η οποία την περασμένη αγωνιστική, γνώρισε την ήττα από τη Λιβόρνο.