ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πουλάει και αποχωρεί από τον Ιωνικό ο Κανελάκης

Την αποχώρηση της οικογένειας Κανελλάκη από τον Ιωνικό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, προανήγγειλε την Δευτέρα ο Χρήστος Κανελλάκης.

Πουλάει και αποχωρεί από τον Ιωνικό ο Κανελάκης

Ο πρόεδρος της νικαιώτικης ομάδας, μέσω ενός δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Χθες (σ.σ. Κυριακή), τελείωσαν και μαθηματικά οι ελπίδες για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Στα δύο τελευταία χρόνια, ως διοίκηση κάναμε ότι καλύτερο από πλευράς χρημάτων, χρόνου και προσφοράς, βάσει αυτών που ξέρουμε για το αντικείμενο του ποδοσφαίρου, αλλά δεν πετύχαμε τους στόχους μας.

Η διοίκηση είναι από σήμερα ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ιωνικός. Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι το τίμημα, αλλά η ομάδα να πάει σε σωστά χέρια.

Από την στιγμή που η πλειοψηφία του κόσμου ζητάει αλλαγή διοίκησης, για το καλό του συλλόγου, εμείς που πρώτα και κύρια είμαστε οπαδοί του Ιωνικού, θα πρέπει να παραχωρήσουμε το πακέτο των μετοχών.

Ήδη, εδώ και δύο μήνες εγώ έχω παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ αλλά για το καλό του συλλόγου η παραίτηση αυτή δεν ανακοινώθηκε, ενώ οι οικογένεια μας από το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε δραματική μείωση του μπάτζετ, ώστε να μπορέσει αυτή η ΠΑΕ, να είναι αυτοκέφαλη στα χρόνια που έρχονται. Δηλαδή να είναι μια ΠΑΕ η οποία με 2.000 εισιτήρια σε κάθε ματς να είναι βιώσιμη.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο του Ιωνικού και δηλώνω ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι την παράδοση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, θα ρυθμιστούν από εμάς. Η ομάδα θα είναι σε θέση να παραδοθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν θα πούμε τίποτα άλλο σήμερα και έχουμε καιρό μπροστά μας για να βρούμε ότι καλύτερο για τον Ιωνικό”.

Εξάλλου, ο κ. Κανελλάκης αναφέρθηκε και στο Νίκο Γκουλή, λέγοντας: “Για εμένα ο κ. Γκουλής κρίνεται επιτυχημένος διότι με το 1/3 του περσινού μπάτζετ και την ποιότητα του υλικού που είχε στη διάθεσή του, έχει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς που είχε ο Ιωνικός και στο περυσινό πρωτάθλημα, όταν τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά”.

Ο κ. Κανελλάκης ανακοίνωσε ότι θα κληθούν σε απολογία οι Κάσας και Σιόβας για πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν στην Κέρκυρα, όπου ο μεν πρώτος δυσανασχέτησε και δεν πήγε καν στον πάγκο την ώρα που έγινε αλλαγή, ενώ ο δεύτερος αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου. Επιπλέον ο Κάσας επιβάρυνε ακόμη περισσότερο τη θέση του καθώς ήταν αδικαιολογήτως απών από τη σημερινή προπόνηση, που έγινε το πρωί υπό την επίβλεψη του Νίκου Γκουλή και των συνεργατών του.

Σχετικά με τον Φουκούντα, ο κ. Κανελλάκης είπε ότι ο Γιαπωνέζος ποδοσφαιριστής έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ιωνικό, ενώ αναφερόμενος στον Οικονόμου, τόνισε: “Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για τον Οικονόμου, καθώς ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει σε υψηλότερο επίπεδο την καριέρα του. Ωστόσο πρέπει να σημειώσω ότι οι αποφάσεις για το έμψυχο υλικό έχουν ληφθεί σε συνεργασία με τον προπονητή εδώ και καιρό και όχι τώρα που μιλάμε για αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK