ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Κολομβιανός μέσος Αρόγιο (vids)

Με τον Κολομβιανό μέσο Μαουρίτσιο Χοσέ Αρόγιο Μπερτέλ να συμμετέχει στις προπονήσεις συνεχίζεται η δουλειά των παικτών του Άρη στο αυστριακό Κίτσμπουελ.

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Κολομβιανός μέσος Αρόγιο (vids)
Ο 19χρονος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κέντρο και αριστερό, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και δοκιμάζεται από τον
Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός προπονητής επιλέγει να προπονεί τους παίκτες του και την ημέρα των φιλικών αγώνων, με συνέπεια να μην βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας. Ούτως ή άλλως, όμως, οι απουσίες είναι πολλές. Οι διεθνείς Σηφάκης, Πρίττας και Ναφτί απουσιάζουν, ενώ ο Κούπερ έχει ζητήσει να αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ.



Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας, δύο επιθετικοί με τον
Έντι Τζόνσον να ετοιμάζεται για να επιστρέψει καθώς οι «κίτρινοι» προσφέρουν 500.000 ευρώ στη Φούλαμ για την αγορά του. Παίκτης αναζητάται και για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά κι ένας αμυντικός μέσος.



Χαβίτο: “Στη συνέχεια θα φανεί η δουλειά που κάνουμε”




Ο Φρανθίσκο Χαβίτο που σκόραρε στο τελευταίο φιλικό με την Ροζενχάιμ, βίντεο από τον οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, ανέφερε: «
Αυτή τη στιγμή το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι εδώ για να προετοιμαστεί και να κτίσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση. Είναι βαριά τα πόδια μας και η προετοιμασία που κάνουμε είναι πολύ σκληρή. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να περιμένει ο κόσμος να φανεί κάτι. Στη συνέχεια θα φανεί η δουλειά που κάνουμε. Γνωρίζουμε εδώ και έξι μήνες τον προπονητή μας. Ξέρουμε την σκληρή δουλειά που περιμένει από όλους μας. Το ζητούμενο για μας είναι να κτίσουμε μια γερή βάση».

Videos από το φιλικό του Άρη με την Ρόσενχαϊμ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ