ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΟΚ, ο “Σόφο” και η Μακάμπι

Στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν έχει διαφοροποιηθεί στην υπόθεση παραμονής του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, άσχετα αν στο Ισραήλ γράφουν για τον Ελληνα σέντερ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο ΠΑΟΚ, ο “Σόφο” και η Μακάμπι
INTIME SPORTS

Η κακή πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δημιουργήσει σκέψεις ενίσχυσης και οι ιστοσελίδες inn.co.ilκαι one.co.ilασχολούνται με την προοπτική “γάμου” της συγκεκριμένης ομάδας με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Για την ώρα στον “Δικέφαλο” λένε πως δεν έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση στο θέμα του “Σόφο” και δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.

Στον “Δικέφαλο” πάντα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο παίκτης θα παραμείνει στον “Δικέφαλο” και στη παρούσα φάση δεν έχουν κάποια (επίσημη) ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη για τη Μακάμπι.

Στο μεταξύ, την ευκαιρία να δει τον Ιβάν Σαββίδη είχε την Δευτέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς αφού είναι μέλος της επιτροπής που θα ασχοληθεί με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τον εορτασμό των 90 χρόνων από το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ. Στον “Δικέφαλο” λένε πως για το τμήμα μπάσκετ δεν ειπώθηκε κάτι σε αυτή την συνάντηση.

Σκέφτονταν εδώ και καιρό τη Μακάμπι

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, είναι γεγονός πως σκέφτονταν το ενδεχόμενο κάποια στιγμή η Μακάμπι να ασχοληθεί με τον Σχορτσανίτη (τον ξέρουν καλά και τον εκτιμούν αρκετά ως παίκτη). Αυτό άλλωστε είναι κάτι που το είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, αν και με τον αποκλεισμό των Ισραηλινών από την Ευρωλίγκα στον “Δικέφαλο” φαίνονταν πιο… ήρεμοι σχετικά με την προοπτική ο “Σόφο” να μετακομίσει στο Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK