ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλία, τετ α τετ και ποικίλο πρόγραμμα

Εκτός από το σύνθετο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Πέμπτης (1/8), ο Στέφενς τους ανέλυσε τον αγώνα με τη Μέταλιστ.

Ομιλία, τετ α τετ και ποικίλο πρόγραμμα

Είχαμε πολύ καλή οργάνωση στο πρώτο μέρος. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλές επιθέσεις, κερδίσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο“, ήταν τα λόγια του Ολλανδού για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Κατόπιν όμως εξέφρασε στους παίκτες του τα παράπονα του για την εμφάνιση του δεύτερου μέρους, τονίζοντας, χαρακτηριστικά: ” Ό,τι σας είπα για το πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τίποτα απ’ αυτά στο δεύτερο“.

Ο Στέφενς αναφέρθηκε επί προσωπικού στον Ολίσε, από τον οποίο έχει πολλά παράπονα, καθώς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του για όση ώρα αγωνίστηκε.

Μετά την ανάλυση σε βίντεο των καλών και κακών στιγμών του αγώνα της Τρίτης, ο Χουμπ Στέφενς είχε τετ α τετ με πολλούς παίκτες αναλύοντας προσωπικά την εικόνα που έδειξαν στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ.

Το πρόγραμμα

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (1/8) συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές και το πρόγραμμα είχε ποικιλία.

Η αρχή έγινε με προθέρμανση και ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη των γυμναστών. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας, πριν χωριστούν σε δυο γκρουπ και εξασκηθούν στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων μετά από πλαγιοκόπηση. Το αυριανό (2/8) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση (9:30 Ν. Μεσημβρία) και το απόγευμα τον φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι εκτός Μέταλιστ με Γάζωρο

Ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου και σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 18 παίκτες και συγκεκριμένα, αυτοί που δε βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την ουκρανική ομάδα

Αποστολή χωρίς του βασικούς του ματς με τη Μέταλιστ ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς για το φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/8) στην Τούμπα στις 20.00.

Οι παίκτες του απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Γιακουμής, Γλύκος, Σπυρόπουλος, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Γκαρσία, Κατσικάς, Κάτσε, Τζανδάρης, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Ολίσε, Γιάννου, Βούκιτς, Πέλκας, Λόρενς, Νέτσιντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ