ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιλαφίδης: “Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα”

Χαμηλούς τόνους, παρά τη μεγάλη νίκη, κράτησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Πιλαφίδης.

Πιλαφίδης: “Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα”

Ο Μακεδόνας τεχνικός χαρακτηριστικά τόνισε: “Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, αλλά θα πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά. Αν δεν το κάνουμε, θα είναι τραγικό λάθος. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας”.

Από την πλευρά του, ο κόουτς του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: “Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν είχαμε τον ηγέτη που θα έπαιρνε πάνω του την ομάδα, ώστε να μην ανοίξει η διαφορά. Όταν τελικά καταφέραμε να προηγηθούμε, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό κι έτσι δεν ήταν δυνατό να φτάσουμε στη νίκη”.

**

Με τηνάφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Σούλης Μαρκόπουλος πήγε κατευθείαν τους παίκτες του στο γήπεδο και τους έκανε προβολή βίντεο του αγώνα επισημαίνοντας τα λάθη τους. Η διαδικασία κράτησε περίπου 1 1/2 ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK