Νίκη της Νάπολι επί της Μπάγερν
Άτυπη εκδίκηση και μάλιστα με το ίδιο σκορ πήρε η Νάπολι από την Μπάγερν για την ήττα που της στοίχισε την πρώτη θέση στους ομίλους του περυσινού Champions League.
Οι “παρτενοπέι” επικράτησαν 3-2 της βαυαρικής ομάδας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Άρκο του Τρεντίνο παρουσία χιλιάδων φιλάθλων και των δύο ομάδων.
Μετά από τις δύο καλές ευκαιρίες της Νάπολι στο 3ο λεπτό, η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 17′ με σουτ του Αλάμπα, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ροσάτι. Η απάντηση της ομάδας του Βάλτερ Ματσάρι ήρθε στην εκπνοή του πρώτου μέρους με ένα φοβερό γυριστό σουτ του Καναβάρο.
Η ανατροπή του σκηνικού επετεύχθη στο 67ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Ζούνιγκα και τυπικό τελείωμα του Πάντεφ. Η φιναλίστ του περυσινού Champions League ισοφάρισε στο 74′ με εκτέλεση φάουλ του Σακίρι, αλλά ο σύλλογος του ιταλικού νότου είπε την τελευταία λέξη.
Για την ακρίβεια ο 21χρονος επιθετικός, Λορέντσο Ινσίνιε (θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους άσους του ιταλικού ποδοσφαίρου) πήρε το “ριμπάουντ” μετά από σουτ που επιχείρησε ο ίδιος στο 83ο λεπτό και χάρισε τη νίκη γοήτρου στην ομάδα του.