Ιωαννίδης: “Έκανα λάθος με Σπανούλη”
Το λάθος που έκανε στην περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας παραδέχθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης σε τηλεοπτική εκπομπή.
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Ο Γιάννης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Jump Shott” με τον Τόλη Κοτζιά και τον Σπύρο Καβαλιεράτο στο “Art” και αναφέρθηκε στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη.
Σε ό,τι αφορά τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο 70χρονος παλαίμαχος προπονητής παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η απόφασή του να μην τον καλέσει στην Εθνική Ανδρών, την περίοδο 2002-2003 κατά την οποία κάθισε στον πάγκο.
“Μπορεί να έκανα λάθος που δεν πήρα τον Σπανούλη γιατί θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Κι αν θυμάστε μια ήττα κάναμε σε 7 ματς, μια ήττα στην οποία είχαμε 0/13 τρίποντα. Εντάξει, αυτή είναι η ζωή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.