ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα συνάντηση Βαρδινογιάννη με οργανωμένους

Νέα συνάντηση με τους οργανωμένους θα έχει την Πέμπτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ένα μήνα μετά από αυτή που είχε γίνει και είχε παρουσιάσει στους οργανωμένους τον Δημήτρη Γόντικα ως τον νέο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.

Νέα συνάντηση Βαρδινογιάννη με οργανωμένους
Στη συνάντηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα παρουσιάσει το πλάνο του, θα συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, ενώ κουβέντα αναμένεται να γίνει και για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Ανακοινώθηκε ο Δάρλας

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Φίλιππου Δάρλα στην Μπρεστ.

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Φίλιππου Δάρλα στη Γαλλική ομάδα Μπρεστ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του“, αναφέρει το σχετικό κείμενο.

* Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής (Γόντικας, Βεκρής, Βουτσαράς και Δάβαρης συνεδρίασαν με θέμα τις εγκρίσεις χορηγικών προγραμμάτων για τη νέα περίοδο, αλλά και το θέμα με τους δανεικούς παίκτες της ομάδας.

* Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων του Γιόσου Σαριέγκι με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Υπάρχει σημείο επαφής και θα υπάρξει νέο ραντεβού με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ