ΜΠΑΣΚΕΤ

Πριν το τζάμπολ αποφασίζουν για Ντέιβισον

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπένετ Ντέιβισον στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ολύμπια. Ο Αμερικανός, που ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο την Πέμπτη, προπονήθηκε ελαφρά την Παρασκευή αλλά έδειξε ότι αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα.

Πριν το τζάμπολ αποφασίζουν για Ντέιβισον
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του
Μπένετ Ντέιβισον στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ολύμπια. Ο Αμερικανός, που ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο την Πέμπτη, προπονήθηκε ελαφρά την Παρασκευή αλλά έδειξε ότι αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αποφασίσει το Σάββατο.

Αντίθετα, τα πράγματα για τον Νέναντ Πιστόγεβιτς και τον Μιλένκο Τόπιτς είναι πιο ξεκάθαρα. Αμφότεροι οι παίκτες δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας αλλά ο Πεδουλάκης θα τους ρίξει στη μάχη καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια για απώλειες.

*** Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, θα βραβευθούν οι περσινές πρωταθλήτριες ομάδες Κρήτης Παίδων και Παμπαίδων α’ του ΑΓΟΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK