ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς επίλυση του Σηφάκη

Σημαντικό βήμα για την υπαγωγή στο άρθρο 99 πραγματοποίησε ο Άρης, αφού επήλθε και τυπικά συμφωνία μεταξύ της "κίτρινης" ΠΑΕ και του Μιχάλη Σηφάκη για το θέμα των οφειλομένων.

Προς επίλυση του Σηφάκη

Η ανακοίνωση

“Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση του φακέλου για την υπαγωγή στο άρθρο 99 έκανε σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με προσωπικές ενέργειες του προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη και τη θετική στάση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη.

Ο κ. Ηλιάδης ταξίδευσε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας διακανονισμού του χρέους προς τον Σηφάκη.

Όπως είναι γνωστό, η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει πριν από έναν μήνα περίπου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συναντήθηκε στην Αθήνα με τον δικηγόρο του διεθνή τερματοφύλακα κ. Κεχαγιόπουλο και τον εκπρόσωπό του κ. Τοπίδη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK