ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11η αγων.: “Μίλησαν” τα δοκάρια στη Δράμα

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Δόξα Δράμας και Αναγέννηση Καρδίτσας, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε σκορ, είχε όμως πολλές φάσεις από τις δύο πλευρές και τρία δοκάρια.

11η αγων.: “Μίλησαν” τα δοκάρια στη Δράμα

Μόλις στο 6’ ο Χατζηρίζος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τοπαλίδη, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Αναγέννηση.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Δράμας ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Μαρκόφσκι, ενώ παράλληλα άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ανήκε στην Δόξα, όταν στο 54’ ο Άγγος βγήκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο, όμως το σουτ του 30χρονου επιθετικού κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Αναγέννησης.

Ως εκ τούτου, οι “μαυραετοί” έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας τον Εθνικό, παρά το γεγονός ότι οι Καρδιτσιώτες αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 75’, λόγω αποβολής του Βούκοβιτς.


Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Τοπαλίδης, Μπαξεβανίδης (70’ Χ. Μουρατίδης), Τσιμπλίδης, Σαμαράς, Πακάλτσης, Τσουκαλάς (81’ Παρμαξίδης), Πινδώνης, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Άγγος (62’ Μαχαιρούδης), Γαλακτερός.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Ιασωνίδης, Φέρστερ, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (87’ Μπιτέλης), Χατζηρίζος (73’ Τσάγγαρης), Μπουντούρης, Γκόγκας (90+1’ Δούκας), Βούκοβιτς.

Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Γρεβένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ