ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λυμπερόπουλος: “Καλύτερη η επόμενη σεζόν για μένα”

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στον Γιάννη Διακογιάννη και τον Γιάννη Καραλή, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του ARRENA 89,2 για:

Λυμπερόπουλος: “Καλύτερη η επόμενη σεζόν για μένα”
Το επικείμενο παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Μπάγερν:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα, γιατί εμείς δεν είμαστε Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν, βέβαια, δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση, αλλά παραμένει Μπάγερν και θέλει προσοχή».

Την πορεία του τραυματισμού του:

«Είμαι πολύ καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα και μέρα με τη μέρα αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα».

Την κατάσταση του Γιάννη Αμανατίδη:

«Ο Γιάννης μπήκε στις προπονήσεις και ανεβάζει συνέχεια ρυθμούς».

Το πώς αισθάνεται στην Άιντραχτ:

«Το κλίμα ήταν πολύ καλό από την αρχή που βρέθηκα στη Φρανκφούρτη. Όλα τα παιδιά στην ομάδα, ο προπονητής, ο κόσμος με περιέβαλαν με εκτίμηση κι αυτό ήταν κάτι που με απελευθέρωσε. Πολύ σημαντικό ρόλο, βέβαια, έπαιξε και η παρουσία του Αμανατίδη. Θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη».

Το γεγονός ότι προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα:

«Σίγουρα προσαρμόστηκα γρήγορα, αλλά ήταν πολύ σημαντικό ότι συνάντησα ανθρώπους που με εκτίμησαν, ενώ με βοήθησε και το γεγονός ότι είχα δίπλα μου και την οικογένειά μου. Και, όπως είπα και πριν, η παρουσία του Αμανατίδη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην προσαρμογή μου».

Τις σκέψεις του για το εγγύς μέλλον και το αν σκέφτεται επιστροφή στην Ελλάδα:

«Η ηλικία μου είναι τέτοια που πιστεύω ότι έχω ακόμη ένα δύο χρόνια καλό ποδόσφαιρο, αν είμαι καλά και υγιής. Με την Άιντραχτ έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα ήθελα να το παρατείνω για άλλο ένα. Από εκεί και πέρα, έπαιξα στο ελληνικό πρωτάθλημα 15 χρόνια και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Σίγουρα ήταν άσχημο που δεν κατόρθωσα να πάρω έναν τίτλο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Οπωσδήποτε, πάντως, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στο εξωτερικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK