Μεταγραφή και οργή κατά Μουρίνιο
Με ένα χρόνο καθυστέρηση ο Άντερσον Ντα Σίλβα θα ενταχθεί στο δυναμικό της Έβερτον. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Νασιονάλ από την Ουρουγουάη θα μετακομίσει τελικά στην Αγγλία να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα "ζαχαρωτά" αφού λύθηκε το πρόβλημα της μετανάστευσης τους από τις αγγλικές αρχές.
μέσος της Νασιονάλ από την Ουρουγουάη θα μετακομίσει τελικά στην Αγγλία να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα “ζαχαρωτά” αφού λύθηκε το πρόβλημα της μετανάστευσης τους από τις αγγλικές αρχές.
“Λύσαμε τα θέματα μετανάστευσης όσον αφορά τον Άντερσον Ντα Σίλβα και θα ενταχθεί στην ομάδα με συμβόλαιο μικρής διάρκειας. Ο προπονητής θα εποπτεύσει την πρόοδο του κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και έπειτα”, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Έβερτον, Κιθ Γουάινες.
O 24χρονος Ντα Σίλβα έχει παίξει στο παρελθόν στη Σαντιάγκο Γουόντερερς της Χιλής, ενώ έχει κάνει “πέρασμα” και από τις ισπανικές Σανταντέρ και Μάλαγα.
Tην ίδια ώρα οι άνθρωποι της Έβερτον είναι εξοργισμένοι με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Τσέλσι κατηγόρησε τον Άντριου Τζόνσον για προσπάθεια εκμαίευσης σφυριγμάτων με τη διοίκηση του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ να ετοιμάζει επίσημη καταγγελία προς το πρόσωπο του 44χρονου προπονητή, την οποία και θα αποστείλει στην αγγλική ομοσπονδία.