ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γύρισε ο Κοντρέρας και παίζει

Ο Πάμπλο Κοντρέρας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη σήμερα στις 6 το απόγευμα. Δεν πρόλαβε ούτε καν την απογευματινή προπόνηση, αλλά θα παίξει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, με την ΑΕΚ.

Γύρισε ο Κοντρέρας και παίζει

Ο Χιλιανός αμυντικός απουσιάζει 10 μέρες και με μια μόνο προπόνηση το Σάββατο το απόγευμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα κληθεί να αγωνισθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κοντρέρας έπαιξε μόνο στο τελευταίο ματς της Χιλής με την Κολομβία για 15 λεπτά, αλλά γύρισε ταλαιπωρημένος από το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής. Στην προπόνηση του Σαββάτου θα μιλήσει με τον Σάντος για να διαπιστώσει ο Πορτογάλος τεχνικός σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη εάν δεν παίξει τελικά.

Ο Βιερίνια και ο Βαγγέλης Γεωργίου συμμετείχαν κανονικά και στις δύο προπονήσεις της Παρασκευής, ενώ μόνος του γυμνάσθηκε πάλι ο Πάμπλο Γκαρσία, ανεβάζοντας, ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK