ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφωνία του Byron Scott με τους Cavaliers

Στους Cleveland Cavaliers θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Byron Scott. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του yahoo!sports o 49χρονος Αμερικανός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Συμφωνία του Byron Scott με τους Cavaliers

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών κορυφώθηκαν μετά την αποχώρηση του Brian Shaw ο οποίος βρισκόταν σε συζητήσεις αλλά ουδέποτε δέχθηκε επίσημη πρόταση από τους Cavs. Το “αγκάθι” των συζητήσεων ήταν ο LeBron James καθώς ο Shaw ήθελε μία επίσημη άποψη για το εάν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

Οι Cavs ήθελαν να έχουν προπονητή μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (01/07) και ο Shaw δεν μπορούσε να απαντήσει στο τελεσίγραφο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ίσχυε για τον Byron Scott ο οποίος έδειξε αποφασισμένος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Cleveland, χωρίς να περιμένει να δει τι θα γίνει με τον James.

Στην αρχή της εβδομάδας ο Scott είχε δηλώσει: “Θα μπορούσα να είμαι προπονητής εκεί χωρίς τον LeBron. Χωρίς αυτός μπορεί η ομάδα να πέσει από τις 60 στις 30 νίκες τη σεζόν. Αλλά ακόμη κι έτσι είναι μία καλύτερη δουλειά σε σχέση με το τίποτα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ