Με στόχο την πρώτη νίκη
Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει στόχος για τη Δόξα Δράμας, με τον Μάκη Κατσαβάκη να αισιοδοξεί ότι αυτό μπορεί να συμβεί στο παιχνίδι με τον Άρη.
” Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι, γινόμαστε πιο καλοί και στην επιθετική μας λειτουργία. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε την πρώτη νίκη για να έχει η ομάδα καλύτερη ψυχολογία και καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα“, δήλωσε ο προπονητής των “μαυραετών”.
Εκτός πλάνων έμεινε ακόμα μία φορά ο Κανακούδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να ακολουθεί ο Κάπελ.
Την αποστολή της Δόξας για τον αγώνα με τον Άρη αποτελούν οι: Σέρεμετ, Ρόκα, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Ψυχογιός, Σικαλιάς, Λεάντρο, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Σοϊλέδης, Αραβίδης, Βάντερσον, Ουέλινγκτον.