ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Λάζαρο στη Νέα Σμύρνη, στην Παιανία η διοικούσα επιτροπή

Ο Σωτήρης Νίνης δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο (22/01) με αποτέλεσμα να αποκλειστεί, όπως αναμενόταν, από την αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη (23/01 – 19:40).

Με Λάζαρο στη Νέα Σμύρνη, στην Παιανία η διοικούσα επιτροπή

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Στέργος Μαρίνος που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Λουίς Γκαρσία που επίσης νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και οι Φερνάντες, Πλεσί, Ιωαννίδης, Δημούτσος που δεν είναι στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Νίνη στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών.

Η πιθανή 11άδα αποτελείται από τους εξής: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Γκοβού, Σισέ.

Στο μεταξύ, το πρωί πήγαν στην Παιανία ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Νίκας, το μέλος της διοικούσας επιτροπής Αδαμάντιος Πολέμης και ο γιος του Λεωνίδας Πολέμης και μίλησαν με το Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Κάρλος Φρέιτας σχετικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα.

Τα τρία από τα 4 μέλη της διοικούσας επιτροπής συζήτησαν αναλυτικά με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή του “τριφυλλιού”, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι και σε οργανωτικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ