ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε Ουντότζι

Τον Τζιγκόζιε Ουντότζι ενέταξε στο δυναμικό του ο Ατρόμητος για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον.

Πήρε Ουντότζι

Oι Περιστεριώτες κινήθηκαν ταχύτατα και εξασφάλισαν τις υπηρεσίες του πρώην παίκτη του Πλατανιά με συμβόλαιο έξι μηνών που έχει οψιόν για ανανέωση ενός ακόμη χρόνου.

Ο παίκτης, κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου, έμεινε ελεύθερος από την Πλατανιά μετά από διενέξεις με τον Αγγελο Αναστασιάδη και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ουντότζι έχει πλούσιες παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα αφού στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει παίξει ποδόσφαιρο σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Προφανώς, μετά από αυτήν την εξέλιξη, το πλάνο απόκτησης του Παπουλή ουσιαστικά εγκαταλείπεται, τουλάχιστον προσώρας.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ατρομήτου τόνισε: ” Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος μιας ομάδας που αποτελεί πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας στη Super League. Κάνω ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης, του προπονητή μου Νίκου Αναστόπουλου, με τον οποίο θα συνεργαστώ για πρώτη φορά, αλλά και των φιλάθλων.

Νιώθω έτοιμος απ’ όλες τις πλευρές για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK