ΣΤΗΛΕΣ

Europa League με σκουπίδια

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια παραμένει άλυτο στην Τρίπολη και η υγεία των πολιτών επιβαρύνεται ολοένα και περισσότερο. Βουνά απορριμάτων θα αντικρίσουν οι παίκτες της Ίντερ Μπακού αλλά και όλοι όσοι βρεθούν στην Αρκαδία για τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία του Αστέρα.

Europa League με σκουπίδια

Το πρόβλημα των σκουπιδιών, που αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, θα αποτελέσει και την “καλύτερη” διαφήμιση για την πόλη και τη χώρα ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα που θα φιλοξενήσει η Αρκαδία.

Την Πέμπτη (23/07) λοιπόν, οι οπαδοί, τα στελέχη της UEFA αλλά και τα μέλη της αποστολής Ίντερ Μπακού που θα μεταβούν στο γήπεδο του Αστέρα αναμένεται να αντικρίσουν αυτό το θέαμα στη διαδρομή προς τις εγκαταστάσεις του Αστέρα.

Γ. Ντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK