ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: “Πολύ σημαντικό παιχνίδι”

Μετά την ήττα στην Τουρκία η ανάγκη για νίκη επί της Παρτιζάν στο δεύτερο αγώνα του Top-16 της Ευρωλίγκα κρίνεται, πλέον, επιτακτική. Πολυτέλεια για άλλη απώλεια δεν υπάρχει (ιδιαίτερα μέσα στο ΟΑΚΑ) και οι πρωταθλητές Ευρώπης στοχεύουν στη νίκη και μόνο.

Ομπράντοβιτς: “Πολύ σημαντικό παιχνίδι”
Μετά την ήττα στην Τουρκία από την Εφές η ανάγκη για νίκη επί της Παρτιζάν στο δεύτερο αγώνα του Top-16 της Ευρωλίγκα κρίνεται, πλέον, επιτακτική. Πολυτέλεια για άλλη απώλεια δεν υπάρχει (ιδιαίτερα μέσα στο ΟΑΚΑ) και οι πρωταθλητές Ευρώπης
στοχεύουν στη νίκη και μόνο.

Ο προπονητής των πράσινων Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε σχετικά: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ειδικά μετά την ήττα μας από την Εφές. Σέβομαι πολύ την Παρτιζάν, τη νικήσαμε πολύ δύσκολα και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Περιμένω από τους οπαδούς μας να γεμίσουν το ΟΑΚΑ».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Η ήττα από την Εφές ήταν ένα μάθημα για μας. Αντίθετα, η πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε μία νίκη για να ξαναρχίσουμε από την αρχή στην Ευρωλίγκα».

O προπονητής της Παρτιζάν τέλος, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, δεν έδειξε να τρέφει αυταπάτες: «Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Σε αυτό το παιχνίδι είναι το μεγάλο φαβορί. Πρόκειται για μία αναμέτρηση την οποία δεν έχουμε συμπεριλάβει σε αυτές που μπορούμε να γιορτάσουμε» δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK